Kunstenaars Flevoland

CUNST PS Loterij 2021

December is de maand van de tradities! 

Onze traditie is de CUNST PS Loterij! We bieden u, ons publiek, een gratis gelegenheid om een kunstwerk te winnen.  Het gaat ons om de wederdienst die u doet: wij krijgen van u feedback voor onze kunstwerken en dat is waardevol. Het is voor de kunstenaars wiens werk verkozen wordt, natuurlijk fijn om de waardering in woorden te lezen, en voor de kunstenaars die niet worden gekozen, is de bittere pil toch ook waardevol. 

We hopen dat u ook anderen laat weten dat ze mee kunnen doen. Dan wordt weliswaar de kans kleiner dat u zelf wint, maar de bekendheid van KVF is ook wat waard.

LOTERIJ - SPELREGELS

 

1. Meedoen aan de CUNST PS Loterij is gratis

2. Iedere lezer kan slechts één keer meedoen.

3. Er worden twee kunstwerken verloot.

4. De trekking vindt plaats op 2 januari 2022

5. Je kan meedoen door een e-mail te sturen naar: 

         hcsmwalter@gmail.com  

met daarin de volgende gegevens:

- naam

- adres

- telefoonnummer

- e-mailadres

- nummer van het gekozen kunstwerk

- titel van dat kunstwerk

- naam van de kunstenaar

- korte of lange reactie op het gekozen werk

 

6. Inzenden kan tot 31 december 2021. 20.00 uur.

7. De kunstenaar van wie een kunstwerk wordt geloot, maakt een afspraak met de winnaar. Er wordt een foto gemaakt van de overhandiging. Die  foto wordt gepubliceerd.

8. In het januarinummer van CUNST PS (verschijnt 12 januari) worden  opnieuw alle werken geplaatst, maar deze keer  met de prijzen erbij en de e-mailadressen van de kunstenaars. Alle werken zullen te koop zijn.

9. Bij de werken komen ook - anoniem - alle meegestuurde reacties te staan. Dat zal interessant zijn voor de kunstenaars, maar ook voor de lezers.

10. We hopen dat u aan uw vrienden en kennissen vertelt over deze CUNST PS loterij, opdat de KVF in bredere kring bekendheid krijgt.

11. Wie meedoet met de loterij meldt zich meteen aan als abonnee van CUNST PS. 

 

12. CUNST PS is een digitaal thema-tijdschrift over beeldende kunst in Flevoland. CUNST PS is gratis en zal in 2022 naar verwachting een paar keer verschijnen,

Reactie toevoegen

Powered by Access2.IT