Kunstenaars Vereniging Flevoland

2019 - 30 projecten - 1 - Hoe zien we de kunstenaar?

17-01-2019 tot 01-03-2019

Openingstentoonstelling KVF 30 jaar 30 Projecten - Donderdag 17 januari 2019, 16.00 uur
De opening zal worden verricht door Michiel Rijsberman, gedeputeerde van de Provincie Flevoland.
De Muren van Archipel
Poëziestraat 360
Almere

In 2019 bestaat Kunstenaars Vereniging Flevoland (KVF) 30 jaar. Dit jubileum wordt groots gevierd met 30 activiteiten verdeeld over heel 2019. De tentoonstelling ‘Hoe zien we de kunstenaar’ is het openingsproject.

De tentoonstelling bestaat uit dertig foto’s met als thema: hoe zien we de kunstenaar in onze tijd? Hoe is de beeldvorming?  Zien we de kunstenaar als een figuur met verf op zijn broek, achter een ezel? Vinden we het een rommelaar, of juist iemand die zorgvuldig aan een carrière bouwt? Is het een loner of een verbinder? Kan het ook iemand achter een computer zijn?  Niet alleen kunstenaars geven een beeld van hoe zij een kunstenaar en het kunstenaarschap zien, maar ook het publiek doet mee, in woord en beeld.

Deelnemende kunstenaars: Foktje Verhoef Danika van Kaathoven Anke Portier Linde Gadellaa Sonja Rosing Rob van den Broek Frea Lenger Isabel Fírvida Joke Ziekenoppasser Marisja van Weegberg Kees de Kloet Folkje Nawijn Marieke Breed Else van Luin Evelien Stor Martin Koetsier Elsa Blaaser Mariël Bisschops Mona Alikhah Lenny Schröder Marijke Bolt Hein Walter Mira Ticheler Alice Bunt Aleksander Willemse Siemen Bolhuis Godfried Zöllner Ko van Velsen  Mariska Pot Erna en Peter Koelman Marijke Bolt

Organisatie: Alice Bunt - alicebunt@hotmail.com 

 

Powered by Access2.IT