Kunstenaars Flevoland

2019 - 30 Projecten - 02 - Post it

01-01-2019 tot 28-02-2019

Uitnodiging aan iedereen in Flevoland en daarbuiten

In 2019 viert de Kunstenaars Vereniging Flevoland (KVF) haar 30-jarige bestaan. Zij is dus een jaar lang jarig. Bij een verjaardag hoort een feestje, zeker bij zo’n respectabele verjaardag. Dat viert de KVF met dertig kunstprojecten, verspreid over heel Flevoland, het hele jaar door.

De KVF is een vereniging van professioneel werkende kunstenaars: schilders, beeldhouwers, fotografen, tekenaars, vormgevers, digitaal werkende beeldende kunstenaars, edelsmeden, grafici, dichters, noem maar op. 

Feliciteer ons!

De KVF nodigt u van harte uit om zelf een kaart te maken (maximaal A4 formaat) en deze per post aan ons toe te sturen. Dat kan een tekening zijn, een schilderij, een foto, prent, digitaal kunstwerk, gedicht of combinatie van dit alles. Als het maar per post verstuurd kan worden en in de brievenbus past. Inzenden kan tot 1 maart 2019. Een selectiecommissie zal begin maart 2019 de inzendingen beoordelen op originaliteit en kwaliteit. De makers van de tien meest bijzondere felicitatiekaarten worden beloond met ansichtkaarten van dat werk. We drukken er 1000 per stuk en die gaan we zo breed mogelijk verspreiden. Zo komt je werk in heel Flevoland terecht. De winnaars krijgen vanzelfsprekend een aantal sets. 

Tot slot: vergeet niet om duidelijk achterop de kaart je eigen naam en adres te vermelden. Er geldt geen maximum aan het in te zenden aantal kunst-kaarten, maar per maker wordt alleen de beste inzending beloond. 

De werken kunnen vanaf nu tot en met 28 februari 2019 worden gestuurd naar:

Kunstenaars Vereniging Flevoland
p/a Else van Luin 
De Reiger 57
8251 NJ  Dronten

Powered by Access2.IT