Kunstenaars Flevoland

Teken de Toren, project 24

01-09-2019

Uitnodiging aan iedereen in de NOP en daarbuiten

In 2019 viert de Kunstenaars Vereniging Flevoland (KVF) haar 30-jarige bestaan. We vieren dat met dertig verschillende kunstprojecten verspreid over heel Flevoland. Teken de Toren is project 24. Dit project is gericht op het centrale punt van de Noordoostpolder, de Poldertoren!

Teken de Toren

Teken de Poldertoren na, fotografeer hem, maak een abstracte versie, een ludieke, een strip of wat dan ook, het kan alles zijn, als de Poldertoren van Emmeloord er maar op staat. Je hebt de hele zomer de tijd.
Stuur het werk (per post) naar ons. Inzenden kan tot 1 september 2019. Een selectiecommissie zal de inzendingen beoordelen op originaliteit en kwaliteit. De makers van de tien meest bijzondere uitwerkingen worden beloond met ansichtkaarten van dat werk. We drukken er 1000 per stuk en die gaan we zo breed mogelijk verspreiden. Zo komt je werk in heel Flevoland terecht. 
De winnaars krijgen vanzelfsprekend een aantal sets. 

Tot slot: vergeet niet om duidelijk achterop het werk je eigen naam en adres te vermelden. Ook je e-mailadres en telefoonnummer. Er geldt geen maximum aan het in te zenden aantal werken, maar per maker wordt alleen de beste inzending beloond. 

De werken kunnen worden gestuurd naar:

Kunstenaars Vereniging Flevoland
p/a Alda Koning
De Fjord 55, 8303 HH Emmeloord

Voor vragen: heinwalter@tiscali.nl 

 

Powered by Access2.IT