Kunstenaars Vereniging Flevoland

Mira

afbeelding van Mira
Mira Ticheler

Iets nieuws dat iedereen kent
Met mijn werk wil ik mensen een andere realiteit bieden dan die waarmee ze dagelijks te maken hebben: bestaande zaken krijgen een nieuwe invulling, waarbij herkenbare en volslagen onbekende oplossingen een wisselwerking met elkaar aangaan. Vaak vormt een vraagstuk of een verhaal de aanleiding voor een nieuw ontwerp. Door dit op een conceptuele en intuïtieve manier te benaderen ontstaat iets nieuws dat iedereen kent.

Kunst met een verhaal
Als beeldend kunstenaar maak ik zowel vrij werk als werk in opdracht. Hierbij zoek ik naar die ene invalshoek en pakkende vorm dat een verhaal op de juiste manier weet te vertellen. Dit heeft geresulteerd in diverse exposities en kunstprojecten; zoals kunst in de openbare ruimte en community art projecten. Daarnaast geef ik les op basisscholen en doceer ik kunstgeschiedenis en vormgeving op het ROC van Amsterdam.

Kunst in opdracht
Ik ontwerp ook kunstobjecten op aanvraag: van handzaam klein tot metersgroot. Aan de hand van een thema of verhaal maak ik een persoonlijk kunstwerk, dat jouw eigen verhaal vertelt en precies past binnen jouw huis of bedrijfsruimte. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je gewoon een keer kennis maken? Kom dan eens langs het atelier van alaMira!

Adres: 
Pygmalionstraat 5
Postcode: 
1363 SC
Plaats: 
Almere
Mobiel: 
06 48171128
E-mailadres: 
Powered by Access2.IT