Kunstenaars Flevoland

Aleksander

afbeelding van Aleksander
Aleksander Willemse

Neo pop art van Alek | sander

Aanvankelijk begon hij zijn creatieve carrière als fotograaf en conceptmaker. Een professionele ervaring die later zijn artistieke carrière zal vormgeven. Als kind al was hij een fervent bloemenliefhebber. Door de jaren heen bleef hij gefascineerd door de positiviteit en de blijheid die bloemen met zich meebrengen. En ook door de complexe vormen en intense kleuren in hun verscheidenheid. Een interesse die tot op de dag van vandaag is gebleven.
Wat in zijn jonge leven begon als een liefhebberij werd de inspiratie voor zijn ontwikkeling als kunstenaar. Hij maakt zijn composities met verschillende soorten bloemen die individueel door hem werden gefotografeerd. Op basis van zijn bloemenarchieven creëert hij modern stilleven voor een hedendaags publiek. Zijn kunstwerken brengen een opgewekte blik op de wereld aan de kijker in het zogenaamde informatietijdperk. Een tijd waarin we elke dag worden overspoeld met nieuws en content, want dat is de realiteit in grote delen van onze maatschappij.
Daarom wordt het steeds aantrekkelijker om weg te dromen van onze dagelijkse routine. ‘Welkom in de wereld van geluk, van mooi, blij en vrolijk. Voel je zorgeloos en positief. Ga voor zacht en liefdevol in een harde samenleving vol frustratie, lust, hebzucht en jaloezie ‘. Het is het streven van Aleksander om de slechtheid in de wereld te ‘verbloemen’ door u zijn ‘feel good’-kunst te laten beleven.

Adres: 
Duinvoet 50
Postcode: 
8242 RB
Plaats: 
Lelystad
Mobiel: 
06-21997195
Powered by Access2.IT